ПАЛАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

УМАНСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

08 листопада 2023 року №53-38/VIII

Про передачу матеріальних цінностей на баланс комунальному некомерційному підприємству «Уманська центральна районна лікарня» Паланської сільської ради

Відповідно до статті 26, статті 59 та статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 136 Господарського кодексу України, з метою ефективного користування майном, що належить до комунальної власності Паланської сільської ради, клопотання адміністрації комунального некомерційного підприємства «Уманська центральна районна лікарня» Паланської сільської ради від 03.11.2023 №2372/01-31 та враховуючи висновки постійних комісій з питань бюджету, фінансів, управління комунальним майном, соціально-економічного розвитку, регуляторної політики та підприємництва та з питань гуманітарної та соціальної політики, законності, регламенту, депутатської діяльності та етики сільська рада вирішила:

  1. Передати матеріальні цінності на баланс комунальному некомерційному підприємству «Уманська центральна районна лікарня» Паланської сільської ради з балансу Городецької гімназії Паланської сільської ради (Додаток 1).
  2. Створити комісію по прийманню-передачі матеріальних цінностей, що передаються на баланс комунальному некомерційному підприємству «Уманська центральна районна лікарня» Паланської сільської ради з балансу Городецької гімназії Паланської сільської ради (Додаток 2).
  3. Комісії провести приймання-передачу матеріальних цінностей на баланс комунальному некомерційному підприємству «Уманська центральна районна лікарня» Паланської сільської ради з балансу Городецької гімназії Паланської сільської ради, згідно чинного законодавства.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії з питань бюджету, фінансів, управління комунальним майном, соціально-економічного розвитку, регуляторної політики та підприємництва (Байдужа Ю.О.) та з питань гуманітарної та соціальної політики, законності, регламенту, депутатської діяльності та етики (Білан Н.В.)

Сільський голова (підпис) Руслан ЯРЕМЧУК

Додаток №1

до рішення сільської ради

від 08.11.2023 №53-38/VIII

Перелік матеріальних цінностей, що передаються на баланс комунального некомерційного підприємства «Уманська центральна районна лікарня»

Паланської сільської ради з балансу Городецької гімназії Паланської

сільської ради

№з/п Найменування Рік
введення в експлуатацію
Інвентарний номер кількість Сума, грн Знос,грн Залишкова вартість, грн
1 Електрична плита 2013 10490025 1 10000,00 7750,00 2250,00
Всього 1 10000,00 7750,00 2250,00

Секретар сільської ради (підпис) Ольга БУЦЬ

Додаток №2

до рішення сільської ради

від 08.11.2023 №53-38/VIII

Склад комісії

з приймання-передачі матеріальних цінностей, що передаються на баланс комунального некомерційного підприємства «Уманська центральна районна лікарня» Паланської сільської ради з балансу Городецької гімназії Паланської сільської ради

Голова комісії :

- начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Паланської сільської ради Сарніцька Н.М.

Члени комісії:

  • головний бухгалтер відділу освіти, культури, молоді та спорту Паланської сільської ради Коваленко М.С.
  • директор Городецької гімназії Паланської сільської ради Курган Л.В.
  • виконуючий обов’язки директора комунального некомерційного підприємства «Уманська центральна районна лікарня» Паланської сільської ради Мотузенко С.О.
  • головний бухгалтер комунального некомерційного підприємства «Уманська центральна районна лікарня» Паланської сільської ради Лопушанська І.В.

Секретар сільської ради (підпис) Ольга БУЦЬ