ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

08.11.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5341
Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству «Уманська центральна районна лікарня» Паланської сільської ради на проведення реконструкції приміщення для створення відділення реабілітації в Лікувальному корпусі літера «Г», 3 поверх

ПАЛАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

УМАНСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

08 листопада 2023 року № 53-__/VIII

Про надання дозволу комунальному некомерційному підприємству «Уманська центральна районна лікарня» Паланської сільської ради на проведення реконструкції приміщення для створення відділення реабілітації в Лікувальному корпусі літера «Г», 3 поверх

Відповідно до ст.ст.17, 26, 59, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Статуту комунального некомерційного підприємства «Уманська центральна районна лікарня» Паланської сільської ради, враховуючи клопотання в.о директора комунального некомерційного підприємства «Уманська центральна районна лікарня» Паланської сільської ради №________ від ____________,беручи до уваги рекомендації постійної комісії сільської ради з питань з питань гуманітарної та соціальної політики, законності, регламенту, депутатської діяльності та етики та постійної комісії з питань бюджету, фінансів, управління комунальним майном, соціально-економічного розвитку, регуляторної політики та підприємництва, сільська рада вирішила:

  1. Надати дозвіл комунальному некомерційному підприємству «Уманська центральна районна лікарня» Паланської сільської ради на проведення реконструкції приміщення для створення відділення реабілітації в Лікувальному корпусі літера «Г», 3 поверх.
  2. В.о директора комунального некомерційного підприємства «Уманська центральна районна лікарня» Паланської сільської ради Сергію Мотузенко здійснити подальші заходи щодо проведення реконструкції приміщення.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань з питань гуманітарної та соціальної політики, законності, регламенту, депутатської діяльності та етики (Білан Н.В.) та постійну комісію з питань бюджету, фінансів, управління комунальним майном, соціально-економічного розвитку, регуляторної політики та підприємництва (Байдужа Ю.О.)

Сільський голова Руслан ЯРЕМЧУК

Лист погодження

проекту рішення Паланської сільської ради

Про надання дозволу на проведення реконструкції приміщення для створення відділення реабілітації комунальному некомерційному підприємству «Уманська центральна районна лікарня» Паланської сільської ради.



ПОГОДЖЕНО

Начальник юридичного відділу _________ __________ Щербак Н.Л.
Начальник відділу загальної та інформаційної роботи __________
__________
Осадченко Л. В.
Заступник сільського голови __________
__________
Супрунець О.А.
Голова комісії з бюджету, фінансів, управління комунальним майном, соціально-економічного розвитку, регуляторної політики та підприємництва __________ __________ Байдужа Ю.О.
Голова комісії з питань з питань гуманітарної та соціальної політики, законності, регламенту, депутатської діяльності та етики __________ __________ Білан Н.В
Секретар сільської ради __________
__________
Буць О.С.