ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

06.11.2023

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5336
Про затвердження результатів конкурсу з відбору виконавців послуг з виконання робіт із оцінки земель

ПАЛАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

УМАНСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

__ листопада 2023 року №53- /VIII

Про затвердження результатів конкурсу

з відбору виконавців послуг з виконання

робіт із оцінки земель

Відповідно до ст.ст. 13, 142 та 144 Конституції України, ст. 25, п. 34 ст. 26, ст. 59 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 2, 12, 124, 127,134, 139 Земельного кодексу України, Положення про конкурсну комісію із закупівлі послуг з виконання робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів у формі аукціону на конкурентних засадах, затвердженого рішеннями сесії Паланської сільської ради від 06 серпня 2020 року №47-73/VII та від 30 листопада 2022 року №35-37/VIII та на підставі протоколу засідання конкурсної комісії із закупівель послуг з оцінки земель та визначення виконавця на конкурентних засадах від 06 листопада 2023 року за №5, сільська рада вирішила:

  1. Затвердити результати конкурсу з відбору виконавців послуг з виконання робіт із оцінки земельної ділянки по вулиця Лесі Українки, 9а село Паланка Паланської сільської ради Уманського району Черкаської області площею 0,3809 га на підставі протоколу засідання конкурсної комісії від 06 листопада 2023 року №5.
  2. Визначити переможця конкурсу з відбору виконавців послуг з виконання робіт із оцінки земель ТОВ «Уманський центр оцінювачів» (директор Борейко Ганна Карлівна м. Умань, Черкаської області, вул. В’ячеслава Чорновола,14, ліцензія Державного агентства земельних ресурсів України, серія АГ № 579286 від 24.11.2011 року, ідентифікаційний код юридичної особи 33133658)
  3. Конкурсній комісії із закупівель послуг з виконання робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах у триденний строк після затвердження результатів конкурсу з відбору виконавців послуг з виконання робіт із оцінки земель письмово інформувати переможця конкурсу та інших учасників про результати конкурсу.
  4. Оприлюднити дане рішення в офіційних місцевих засобах масової інформації не пізніше ніж протягом 20 днів після затвердження результатів конкурсу з відбору виконавців послуг з виконання робіт із оцінки земель.
  5. Паланській сільській раді не пізніше ніж протягом 20 днів після затвердження результатів конкурсу з відбору виконавців послуг з виконання робіт із оцінки земель укласти з переможцем конкурсу ТОВ «Уманський центр оцінювачів» договір на виконання послуг з виконання робіт із оцінки земель.
  6. Відповідальність за виконання даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Драчевського М.А.
  7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань земельних відносин, будівництва та благоустрою, екології, охорони навколишнього природного середовища, ліквідації надзвичайних ситуацій (Войченко С.М.).

Сільський голова Руслан ЯРЕМЧУК