ПРОЄКТ РІШЕННЯ № ######

ПАЛАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

УМАНСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

03 жовтня 2023 року №51- /VIII

Про надання дозволу на розробку детального плану

території для розміщення та експлуатації основних, підсобних і

допоміжних будівель та споруд підприємств переробної,

машинобудівної та іншої промисловості

в адміністративних межах села Паланка

(автодорога Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка

(через Вінницю) 535 км, за межами населеного пункту)

Розглянувши заяву гр. Гордія Миколи Васильовича та гр. Євича Петра Петровича №269/06-04 від 26.09.2023 року про надання дозволу на розробку детального плану території, керуючись ст.ст.8,10,19,21, Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», п.42 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України №290 від 16.11.2011 та зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 20.12.2011 за №1468/20206 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», постановою Кабінету Міністрів України від 15.11.2022 р. №1298 “Про внесення змін до Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації”, порядком проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженою постановою КМУ від 25.05.2011 №555, сільська рада вирішила:

  1. Надати дозвіл на розробку детального плану території для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в адміністративних межах села Паланка автодорога Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка(через Вінницю) 535 км, за межами населеного пункту).
  2. Визначити замовником містобудівної документації, вказаної в пункті 1 виконавчий комітет Паланської сільської ради.
  3. Фінансування робіт по розробці детального плану території здійснити за рахунок коштів гр. Гордія Миколи Васильовича та гр. Євича Петра Петровича згідно гарантійного листа.
  4. Після розроблення та проведення громадських слухань подати зазначений детальний план території на затвердження сесії Паланської сільської ради.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань земельних відносин, будівництва та благоустрою, екології, охорони навколишнього природного середовища, ліквідації надзвичайних ситуацій (голова комісії Войченко С.М.).

Сільський голова Руслан ЯРЕМЧУК