ОПИС ДОКУМЕНТУ

Рішення:

Прийнято

Сесія:

LI

Скликання:

VIII

РЕЗУЛЬТАТИ ГОЛОСУВАННЯ

  • Підтримали
    21
  • Не підтримали
    0
  • Утримались
    0
  • Не голосували
    0
  • Відсутні
    6

ПАЛАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

УМАНСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

03 жовтня 2023 року №51-42/VIII

Про відмову у наданні дозволу

на розроблення проекту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки у власність

для будівництва та обслуговування

житлового будинку, господарських будівель та споруд

громадянину Романюку Борису Володимировичу

в селі Родниківка Паланської сільської ради

Розглянувши заяву громадянина Романюка Бориса Володимировича від 12.09.2023 року №247/06-04 про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, від імені якого діє по довіреності від 02.02.2021 року гр. Романюк Володимир Іванович, керуючись п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12,122 Земельного Кодексу України, ст.ст.25,26,57 Закону України «Про землеустрій», Законом України №2145 від 24.03.2022 р. «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану», сільська рада вирішила:

  1. Відмовити гр. Романюку Борису Володимировичу у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2500 га у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в селі Родниківка Паланської сільської ради Уманського району Черкаської області.
  2. Після внесення змін чи скасування Закону України №2145 від 24.03.2022 р. «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану» рекомендувати звернутись з повторною заявою для отримання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань земельних відносин, будівництва та благоустрою, екології, охорони навколишнього природного середовища, ліквідації надзвичайних ситуацій ( Войченко С.М.).

Сільський голова Руслан ЯРЕМЧУК