ОПИС ДОКУМЕНТУ

Статус:

Прийнятий вцілому

Дата:

29.01.2024

ДРУК ПРОЄКТУ РІШЕННЯ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 5658
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється з земель «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на землі «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)» село Паланка Паланської сільської ради

ПАЛАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

УМАНСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

30 січня 2024 року №56- /VIII

Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою

щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення

якої змінюється з земель «для ведення товарного сільськогосподарського

виробництва» на землі «для розміщення та експлуатації основних,

підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури

(виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води,

збирання, очищення та розподілення води)»

село Паланка Паланської сільської ради

Розглянувши заяву товариства з обмеженою відповідальністю «Карат-22» №05/06-04 від 03.01.2024 року про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється , керуючись п.34 ч.1 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12,122 Земельного Кодексу України, ст.ст.26,50 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про Державний земельний кадастр» та Постановою КМУ від 17.10.2012 №1051 «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру», враховуючи те, що земельна ділянка (кадастровий номер 7124386100:02:001:0123) є комунальною власністю Паланської сільської ради, на земельній ділянці розташоване нерухоме майно, що належить на праві приватної власності ТОВ «Карат-22», сільська рада вирішила:

1.Надати Паланській сільській раді дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється з земель «для ведення товарного сільськогосподарського виробництва» на землі «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води)» площею 0,2872 га (кадастровий номер 7124386100:02:001:0123), яка розташована селі Паланка Паланської сільської ради Уманського району Черкаської області.

2.Дозволити ТОВ «Карат-22»:

2.1. Виступити замовником проекту землеустрою, укласти договір на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, з суб'єктом господарювання, що є виконавцем робіт із землеустрою згідно із законом.

2.2. Проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, розробити та затвердити у встановленому законом порядку.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань земельних відносин, будівництва та благоустрою, екології, охорони навколишнього природного середовища, ліквідації надзвичайних ситуацій (Сергій Войченко).

Сільський голова Руслан ЯРЕМЧУК