ПРОЄКТ РІШЕННЯ № 636

ПАЛАНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

УМАНСЬКОГО РАЙОНУ ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РІШЕННЯ

_____________________ № _____/ VIII
Про затвердження Меморандуму між Паланською сільською радою, Міністерством молоді та спорту України та Громадською організацією «Національний олімпійський комітет України»

Відповідно до ст. 3 Європейської хартії місцевого самоврядування, керуючись ст. 25, 26, п. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою залучення на договірних засадах Міністерства молоді та спорту України та Громадської організації «Національний олімпійський комітет України» для покращення соціально-економічного розвитку Паланської сільської територіальної громади, врахувавши рекомендації постійної комісії сільської ради з питань бюджету, фінансів, управління комунальним майном, соціально-економічного розвитку, регуляторної політики та підприємництва сільська рада вирішила:

  1. Затвердити Меморандум між Паланською сільською радою, Міністерством молоді та спорту України та Громадською організацією «Національний олімпійський комітет України» щодо створення в загальноосвітніх закладах спеціалізованих спортивних класів для забезпечення умов з організації навчально-тренувального процесу та його раціонального поєднання з освітнім процесом, згідно додатку.
  2. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію з питань бюджету, фінансів, управління комунальним майном, соціально-економічного розвитку, регуляторної політики та підприємництва (Ю. Байдужа).

Сільський голова Руслан ЯРЕМЧУК


Лист погодження

До рішення сесії

«Про затвердження Меморандуму між Паланською сільською радою, Міністерством молоді та спорту України та Громадською організацією «Національний олімпійський комітет України»

Виноситься на засідання сесії _______________ 2024 року

Проект рішення розроблено начальником відділу соціально-економічного розвитку громади та проектної діяльності Паланської сільської ради

Начальник відділу соціально-економічного розвитку громади та проектної діяльності _______________

Н. Станіславчук

ПОГОДЖЕНО

Секретар сільської ради ______________ О. Буць
Заступник сільського голови ______________ О. Супрунець
Заступник сільського голови ______________ М. Драчевський
Головний бухгалтер відділу освіти, культури, молоді та спорту ______________ М. Коваленко
Начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту ______________ Н. Сарніцька
Головний спеціаліст юридичного відділу ______________ А. Шейко
Начальник відділу загальної та інформаційної роботи ______________ Л. Осадчук